Csilla és Laci kalandjai

Csilla és Laci kalandjai

Az utolsó nap Amerikában

2016. június 21. - d_csilla

2016.06.20.

 

Hétfőn már a hazautazásra koncentráltunk. A utah-i szálláson maradtunk 11-ig, ami nevadai idő szerint még mindig csak délelőtt 10 óra.

Las Vegas bő két óra volt autóval. A saját és utastársaink érdekében úgy döntöttünk, hogy a repülés előttre már csak légkondis programot szervezünk. Valószínűleg jó döntés volt, az autó hőmérője rekordot döntött és egy rövid ideig 117 Fahrenheitet mutatott. A vegasi szabadtéri hőmérők ebből csak 108-at ismertek be, de az is picivel 42 fok fölött van. A koponyeg.hu így ismerte fel a hollétemet és ilyen időt jósol:

image_1.png

Az első utunk egy cipőboltba vezetett, mert eszembe jutott, hogy sajnos a Saucony kivonul Magyarországról, az én cipőm pedig lassan cserére szorul. Outletben sajnos nem láttam Saucony-t, és ez így elég drága volt, de nagyon kényelmes és nagyon vagány cipőt sikerült szerezni.

Utána átmentünk abba az outletbe, ami a legközelebb van a reptérhez. Laci vett néhány leértékelt Tommy Hilfiger pólót, ebédeltünk, aztán lassan indulhattunk is leadni az autót.

Most már a reptér wifijét használva írok, minden simán ment, gyors volt a check-in és a biztonsági ellenőrzés, és a kaput is megtaláltuk. Még kb. fél óra, amíg megkezdik a beszállítást, aztán irány Zürich, onnan pedig Budapest.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillaeslaci.blog.hu/api/trackback/id/tr558826960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása