Csilla és Laci kalandjai

Csilla és Laci kalandjai

Üdvözlünk Csilla és Laci blogján

2016. június 05. - d_csilla

Kedves Olvasó!

Üdvözlünk a blog.hu-n, Csilla és Laci blogján. A blog célja, hogy írásban is megörökítsük a kalandjainkat, vagy ha kaland éppen nincs, akkor az unalmas hétköznapokat. Reméljük, hogy ezek az írások segítenek majd nekünk is minél tovább megőrizni a szép emlékeket, és reméljük, hogy a családunk és az ismerőseink is örömmel fogják olvasni őket.

Bár, ahogy a blog címe is írja, a kalandok közösek, de könnyen lehet, hogy a bejegyzéseket elsősorban én (azaz Csilla) fogom írni. Ezzel akarva-akaratlanul is torzulhat az információ és lehet, hogy elsősorban az én nézőpontom fog érvényesülni. Bízom benne, hogy ez nem okoz majd problémát, és persze a kommentekben bőven lesz lehetőség arra is, hogy más is elmesélje, hogy látta, hogy élte meg ugyanazt az eseményt.

Ezzel a bejegyzéssel egyelőre nincs más célom, mint a blog.hu funkciók felfedezése. Én is új vagyok, próbálgatom ezt a felületet, rutinosabbaktól örömmel fogadok tippeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillaeslaci.blog.hu/api/trackback/id/tr508780654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása